Mina utbildningar

M I N A B E H A N D L I N G A R www.minabehandlingar.se

 

 

Madeleine Gustafsson 073 - 654 29 06

Kurser och utbildningar på gång.....

 

 

 

 

  • Egenvårdskurserna i Lymfdränage, har varit mycket efterfrågade och jag kommer att löpande planera in fler av dessa under våren

 

  • Ansikts Gua Sha för egenvård! Mer info kommer snart!

 

  • Vill Du arbeta med Manuell Lymfdränage? Oavsett om du redan arbetar med behandlingar eller är helt ny inom behandlingar så kommer denna utbildning passa Dig! Efter denna kurs, fördelad över veckoslut, kommer du att kunna arbeta som Manuell Lymfterapeut och ta emot klienter för en fantastiskt helkroppsbehandling.

 

  • Klassisk Bindvävsmassage är en behandlingform som effektivt löser upp förtätad bindväv, vilket leder till ökad rörlighet, förbättrad cirkulation och smärtfrihet. I denna utbildning kommer Du att lära dig behandlingar för att lösa upp och balansera en mängd tillstånd. Denna utbildning kommer preliminärt att starta i augusti 2018.

 

  • Djupgående Cirkulationsmassage DCM®

Detta är en unik kombinationsbehandling som består av Manuell Lymfdränage och Klassisk Bindvävsmassage. Metoden löser effektivt upp förtätad bindväv och underlättar för kroppen att göra sig av med slaggprodukter som stått stilla i vävnaderna och orsakar smärta och inskränkt rörlighet. En mycket skön och avslappnande behandling som hjälper till att lösa en mängd olika tillstånd, och också är en utmärkt underhållsbehandling. Planerad kursstart augusti 2018.

 

Jag är en av endast två lärare, som utbildar i denna behandling, så med DCM i din behandlingsmeny kan du erbjuda dina klienter en verkligt unik behandling!

DCM® utförs endast av terapeuter som utbildat sig på KroppsHarmoni Terapeut Skolan där behandlingen också är framtagen av Lena Berndtsdotter.

 

 

Mer information kommer snart!

Skicka mig gärna ett meddelande om Ditt intresse eller ring 073-654 29 06.

 

Vänligen Madeleine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vill Du veta mer om kroppens viktiga lymfsystem?

Vill Du veta vad Du kan göra för att stötta kroppens fria flöde?

 

Då är den här Egenvårdskursen i Lymfdränage något för Dig!

 

JUST NU FULLBOKAT! Kontakta mig för önskemål om ny kurs.

 

Plats: Södermannagatan 62,, Stockholm

 

 

Boka hos Mina Behandlingar

Södermannagatan 62, 116 65 Stockholm

Hitta hit

 

 

 

Kontakt

Madeleine Gustafsson

073 - 654 29 06

Information och priser här